Parknet

A/B Thor har et samarbejde med Parknet, som leverer Internet og TV til hele foreningen. Har du spørgsmål ang. Internet i foreningen, beder vi dig i første omgang at læse nedenstående.

3 hurtige om fakta

  • Parknet er en forening. Vi er både medlem og medejer. Vores samarbejde med Parknet kan derfor ikke sidestilles med normale leverandører af samme service som fx Yousee.
  • A/B Thor har tre krydsfelter. Hvert krydsfelt er forsynet med switches. Vi har i alt tre stk. 48-ports switches og to stk. 24-ports switche. De er udskiftet løbende i 2013, i 2016 og i 2017. De er derfor alle af nyere dato. Hver port svarer til én lejlighed. Dit problem er derfor ikke nødvendigvis det samme problem, som din nabo måtte have. Dette afhænger af, om I er koblet til samme switch i samme krydsfelt.
  • Parknet har undersøgt forskellige routere og de anbefaler lidt forskelligt, se mere her.

3 hurtige om fejlfinding

  • Hvis du oplever problemer med Internettet, så undersøg først om problemet er lokalt. Følg Parknets anvisning her.
  • Oplever du stadig problemer, så ring til Parknets support, find kontaktoplysninger her. Du kan evt. spørge ud på A/B Thors beboergruppe på Facebook, om andre også oplever problemer. Husk også at tjekke Parknets hjemmeside for driftsstatus, se her.
  • Hvis supporten er lukket, så skriv til A/B Thors bestyrelse på bestyrelse@ab-thor.dk. Bestyrelsen er kontaktperson og vi har derfor et direkte nummer til en vagttelefon. Dette gælder dog kun, hvis det er et generelt problem, der er opstået.

Du kan læse meget mere om Parknet på deres hjemmeside. Her kan du finde information om stiftelsen, om opsætning af Internet, om trådløse netværk, TV-pakker og meget meget mere.