Kontakt

Bestyrelsens kontortid

Første tirsdag i måneden kl. 18.00-18.30

Tlf: 3581 0204

Mail: bestyrelse@ab-thor.dk

Bestyrelsen behandler indkomne sager første tirsdag i måneden, hvor der afholdes bestyrelsesmøde. Læs mere om bestyrelsen her.

Ejendomsservice

SFG er vores viceværter på ejendommen og de varetager dermed den drift der er med både oprydnings-, vedligeholdelses- og rengøringsopgaver, samt beboerhenvendeler.

Læs mere om A/B Thors ejendomsservice her.

Al henvendelse kan ske i kontortiden på

A/B Thors ejendomskontor

Nærumgade 18. st. tv.

2200 København N

Tlf: 3581 0204

Ejendomsadministrator

Foreningens administreres af Bent Ove Feldung fra Homann law. Alle henvendelser vedr. administration herunder husleje, varmeregnskab og andelsbevis m.m skal sendes til foreningens daglige ejendomsadministrator:

Anette Borge

Mail: ab@homannlaw.dk

Salg af lejlighed og venteliste

Alle spørgsmål, der vedrører salg af lejligheder, skal sendes til vores ejendomsadministrator Anette Borge på ab@homannlaw.dk Hun behandler også akutte henvendelser.

Under salg af lejlighed kan du finde information og vejledning ift. salg af lejligheder. Salgsudvalget behandler indkomne salg den første mandag i måneden. Alle henvendelser vedr. venteliste skal sendes til salg@ab-thor.dk

Henvendelser vedr. venteliste behandles løbende. Der er fast fremvisning af lejligheder den. første mandag i måneden. Læs mere om ventelisten her.

Håndværkere

Som beboer kan du frit vælge håndværkere til dit byggeprojekt. På den følgende liste er et udvalg af håndværkere, der kender foreningen.

Elektriker

DG-EL-service a/s

Telefon (Thomas): 22 20 99 43

VVS

Taxbøl VVS & Kloak

Telefon: 32580691 fra kl. 07:30 til 15:30

Mail: vvs@taxboel.dk

Åbningstider Taxbøl VVS & kloak

Tømrer & Murer

PWJ

Telefon: 23 21 31 71

www.pwj.dk

Vurderingsmand

Lejlighedsvurdering.dk

Telefon: 44 98 10 24

www.lejlighedsvurdering.dk

Døgnvagt

OBS!

Døgnvagt må kun tilkaldes på grund af vandskader eller stoppet faldstammer.

I tilfælde af vandskade eller stoppet faldstamme uden for normal arbejdstid, kontakt Taxbøl døgnvagt på tlf: 61627506

Hofor og Ørsted forsyner ejendommen med henholdsvis vand/varme og el. Driftsforstyrrelser kan forekomme på deres net. Undersøg derfor på deres hjemmeside om der skulle være driftsforstyrrelser i området og ring evt. til deres vagttelefon. Gør gerne bestyrelsen obs. på evt. forstyrrelser, hvis ikke der er meldt noget ud på vores side på facebook.