Vicevært

SFG ejendomsservice er pr. 1. april 2018 viceværter på ejendommen og varetager dermed den drift der er med både oprydnings-, vedligeholdelses- og rengøringsopgaver, samt beboerhenvendeler.

Se kontaktoplysning på opslagstavlerne i opgangene eller nedenfor:

 

Kære Andelshavere og lejere på A/B Thor

 

Vi er jeres viceværter på ejendommen og varetager dermed den drift der er med både oprydnings-, vedligeholdelses- og rengøringsopgaver, samt beboerhenvendeler og herunder kan I se hvem der er jeres nøglepersoner til henvendelser.

 
Lars Globel

Er jeres daglige administrative kontakt på kontoret. Lars kan kontaktes ved rekvirering af håndværkere, skader på ejendommen, samt hvis I har behov for bestilling af nøgler m.m.

Alt kontakt vedr. opgaver m.m. foregår gennem Lars, som så sørger for at videreformidle opgaverne til den korrekte medarbejder 😊

Lars kan træffes mandag, onsdag og fredag mellem kl. 9.00 – 10.00 på tlf: 3510 4997 (tast 1) og på mail: ejendom@sfg.dk

Michael Færgemann

Michael Færgemann

Er jeres daglige vicevært, som er på ejendommen og ham der tager sig af det daglige vedligehold på alle udendørsområder, besigtigelser, samt ham der sikrer at der er styr på affaldet, postkasseskilte, navneskilte, pæreskift og alt det andet praktiske.

Michael siger at det er en stor hjælp, hvis I husker at sortere jeres affald og tænker på oprydningen generelt. Så når han nemlig flere af de sjove ting, der gør ejendommen ekstra lækker 😊

Uden for normal kontortid, samt på helligdage og i weekender, er vores vagttelefon åben på tlf: 2617 4998 – Bemærk venligst at opkald på denne telefon udelukkende er til akutte henvendelser som f.eks. vandskader, eller andet uopsætteligt.

Bemærk venligst: Der kan IKKE sendes sms beskeder på vores vagttelefon, da telefonen typisk er viderestillet.

Hvis det drejer sig om henvendelser uden for normal arbejdstid, som ikke er akutte, så kan der også skrives på vores hovedmail kundeservice@sfg.dk (denne mail læses ikke i weekender/helligdage)